min golf mina sidor

Min Golf

 ·

We would like to show you a description here but the site won’t allow us.

Min Golf – logga in och boka – Svensk Golf

Min Golf login – här kan du boka golftid. Klicka bara på den gröna knappen nedan.

Mina sidor – GIT – help.golf.se

Webbetalning på Min Golf; Hjälp till Min Golf; Mina sidor. Senast uppdaterad: 2017-09-08. Skriv ut. Mina sidor består av 5 undersidor med information om dina egna uppgifter i Min Golf. Föranmäld sällskapsrond (FS) Hjälp till Min Golf; Kommande releaser. Se alla releaser; Om Onlinehjälpen.

Min Golf

 ·

Genom att logga in på Svenska Golfförbundets webbtjänst ”Min golf” via inloggningsrutan till höger får du tillgång till din golfprofil och kan göra ad Var noga med att hålla dina uppgifter aktuella. Detta gör du enkelt genom att klicka på ”Mina sidor” och sedan ”Mina uppgifter” när du är inloggad. Logga in till Min Golf

Sök tävling – Golf.se

Vi använder cookies och script för att förbättra webbplatsupplevelsen och kunna ge dig relevant reklam.

Min HCP – GIT – help.golf.se

Detta innebär att även personer med klubb HCP kan registrera HCP-ronder via Min Golf. Det är dock endast sänkningar som skall registreras, man kan inte höja HCP inom intervallet 37-54. Till Höger finns fyra länkar till sidor med …

Logga in på min Golf/ Länkar | Skepptuna Golfklubb

 ·

Har du bytt adress? Vill du vara säker på att få Svensk Golf? Nu kan du själv ändra din adress via din profil under uppgifter på min golf. Nu kan ni häm

Min Golf

På Min golf kan du se aktuella erbjudanden, betygsätta spelade banor eller uppdatera dina kontaktuppgifter.

GIT widgets | Inloggning Min Golf

Inloggning till Min Golf. Denna GIT widget sätter in en inloggningsruta till Min Golf. När formuläret postas skickas besökaren till Min Golf i ett nytt webbläsarfönster.

Startsida – Golf.se

Börja spela golf, utbildningar, statistik, undersökningar och allt annat vi har att berätta om den underbara idrotten golf.

Back To Top