för tidig mens

Läsarfråga: För tidig mens – nyheter24.se

Har pojkvän så risken för graviditet är inte helt att utesluta. Snälla hjälp. Vet inte vad jag ska göra. Svar: Hej hej! Nu vet ju inte jag hur regelbunden din mens vanligtvis är, men …

För tidig mens | Bra vardag

√ Om din mens är oregelbunden, särskilt runt tiden för klimakteriet, kan trosskydd visa sig vara ett idealiskt val för dagligt bruk så att du kan känna dig trygg och skyddad. Lär dig …

För tidig mens? » Kroppen Ungdomsportalen Decibel.fi

Min mens kom för tidigt enligt vad den var beräknad jag brukar ha mellan 25-26 dagar men nu blev det 22 alltså den var typ en vecka för tidig. Brukar inte ha problem med det. Den har varit regelbunden jätte länge men nu blöder jag mycket, men det gör inte ont, varken svullen mage eller några andra smärtor som man brukar ha vid sin period.

Mens en vecka för tidigt? – alltforforaldrar.se

Men jag skall inte ha mens förren nästa onsdag. Någon mer som råkat ut för något liknande? Blir ju lite orolig främst med tanke på att jag har en cellfäröndringshistorik (gjort en kryo och en laserborttagnig av celler på livmodertappen).

Mens en vecka för tidigt? MF? – FamiljeLiv.se

 ·

Jan 30, 2011 · Har fått mens en vecka för tidigt och jag har ALDRIG haft oregelbunden mens! tom efter förlossningen kom den igång som.

För TIDIG mens efter ”dagen efter”-piller? Jun 28, 2010
Fundersam, nidblödning eller en vecka för tidig mens? Sep 27, 2009
Tidigt missfall/Tidig mens/ Eller vad? Aug 28, 2008

See more results

Nidblödning eller en tidig mens? | minbebis.com

Dec 29, 2016 · Jag fick mens den 24 Augusti och sen fick jag positivt utlsag den 1:a september på dag 8. Idag när jag gick på toa för några minuter sen så såg jag att (ursäkta detaljerna) en sparsam ljusbrun flytning.

Kropp & själ – För tidig mens | Bukefalos

Jun 28, 2013 · Sv: För tidig mens Har du en oregelbunden mens kan det bli att den kommer löjligt tidigt. Jag hade oregelbunden mens tills jag fått min första barn vid 25. Normalt hade jag 35 dagar + mellan mina menser …

Tidig pubertet hos flickor – Vi Föräldrar – viforaldrar.se

En hypotes är att tidig pubertet hos flickor kan vara en effekt av övernutrition. Vid extremt tidig eller sen pubertet kan det handla om någon sjukdom. Men de flesta flickor som tidigt hamnar i puberteten är inte sjuka utan har en pubertetsklocka som startar för tidigt. Vad som styr den vet man inte så mycket om, enligt Olle Söder.

Tidigt missfall eller bara mens? – alltforforaldrar.se

Tidigt missfall eller bara mens? Hej! Jag har en liten fånig undran som jag hoppas att någon kan svara på. Denna månad tycker jag att jag känt av gr

Back To Top